Vereniging

Floorball Flames is de sportvereniging voor Floorball en Unihockey spelers in Nijmegen, die rond de 80 leden telt. Wij organiseren trainingen voor jong en oud, voor recreanten en competitiespelers. Voor elk wat wils dus. Naast de trainingen en wedstrijden (diverse competities en toernooien) worden er tevens activiteiten georganiseerd zoals sinterklaas voor de jeugdleden, (gezelligheids)toernooien en andere ontspannende activiteiten.

Floorball Flames werkt samen met studentenfloorballvereniging Hot Shots. We hebben bijvoorbeeld spelers die ingeschreven staan bij beide verenigingen en de damesteams bestaan uit zowel Hot Shots als Flames leden. Meer informatie over het deze studentenvereniging vind je op hun facebook-pagina.

Aan het hoofd van de vereniging staat de algemenen leden vergadering. De dagelijkse leiding ligt bij het bestuur dat bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid technische commissie en webmaster.

Floorball Flames is tevens jaarlijks te vinden in het Sjors Sportief boekje (zie ook: sjorssportief.nl) en is onderdeel van Lent Sport (zie lentsport.nl). Ten slotte doen wij mee aan de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen, voor mensen met een laag inkomen die wel willen sporten.

Voor een activiteitencommissie en een sponsorcommissie zijn we nog op zoek naar enthousiaste leden die hier hun bijdrage willen leveren. Interesse? Meld je aan bij het bestuur!