Lidmaatschap

Kom gerust eerst twee keer gratis meetrainen om floorball en de Floorball Flames te leren kennen!

Mocht je daarna enthousiast geworden zijn, dan kun je hier het lidmaatschapsformulier invullen.

Jeugd >
Volwassenen >
Ouders van jeugdleden >
Hot Shots leden (studenten) >
Vrijwilligersinspanning >

Aanmelden

Gegevens speler
Gegevens ouder(s) / contactpersonen (niet verplicht)
Stichting Leergeld
Mocht u gebruik willen maken van de middelen van Stichting Leergeld vul dit hieronder in, in plaats van uw rekeningnummer.

De penningmeester neemt dan contact met u op.
Of informeer hierover bij de jeugd coördinator of een van de trainers.
Indien niet van toepassing, volgende >
Het lidmaatschap zal automatisch worden geincasseerd van onderstaand IBAN nummer.
Hierbij ga ik akkoord voor de incasso.
Vrijwilligersinspanning
Mogen we u benaderen voor vrijwilligerswerk voor diverse activiteiten of projecten binnen de Floorball Flames?
Soort lidmaatschap
Kies het soort lidmaatschap (contributie is per jaar)
Bijzonderheden
Zijn er nog zaken die belangrijk zijn voor de vereniging om te weten?

Jeugd

Jeugdleden kunnen iedere dinsdagavond trainen en deelnemen aan wedstrijden in de jeugdcompetitie (tien zondagen per seizoen).

Kom gerust eerst twee keer gratis meetrainen om floorball en de Floorball Flames te leren kennen!
Mocht je daarna enthousiast geworden zijn, dan kun je hier het jeugd-lidmaatschapsformulier downloaden.

De kosten voor een Flames-lidmaatschap zijn afhankelijk het soort lidmaatschap en zijn te vinden op het jeugd-lidmaatschapsformulier. De contributie wordt per seizoen in twee termijnen betaald via een automatische incasso. In overleg is het ook mogelijk om het lidmaatschap maandelijks te betalen of om gebruik te maken van de middelen van Stichting Leergeld. Neem hiervoor contact op via penningmeester@floorballflames.nl.

Volwassenen

Voor volwassenen biedt de Floorball Flames recreatieve en competitie lidmaatschappen:

Recreatieve trainingsleden kunnen bij de Flames terecht op maandag, dinsdag of donderdag. Wil je vaker dan één keer per week trainen dan betaal je een additionele bijdrage afhankelijk van het moment van inschrijven (voor een heel seizoen is dit € 50,- ).
Competitiespelen is bij de Flames prestatiegericht en gaat samen met twee keer trainen per week. Grootveld-leden trainen op dinsdag en donderdag. Kleinveld (mixed)-leden trainen op maandag en donderdag.
Je kan twee keer gratis meetrainen om floorball en de Floorball Flames te leren kennen! Mocht je daarna enthousiast geworden zijn, dan kun je hier het volwassenen-lidmaatschapsformulier downloaden.

Ouders van jeugdleden

Doet jouw kind mee met de donderdagtraining? Ouders van Flames jeugdleden kunnen op donderdag voor slechts €50 per jaar meetrainen. Bovendien kun je een stick van de Flames lenen! Uiteraard geldt ook hiervoor de “twee keer gratis meetrainen” regeling.

Hot Shots-leden

Naast het reguliere Flames-lidmaatschap, biedt de Floorball Flames een speciaal lidmaatschap aan voor Hot Shots-studentleden. Je kunt het Hot Shots-lidmaatschapsformulier hier downloaden. Voor meer info kun je mailen naar hotshotsnijmegen@hotmail.com of ga naar de facebookpagina

Vrijwilligersinspanning

De Flames hanteert een actief leden- en vrijwilligersbeleid. De vereniging wordt draaiende gehouden door vrijwilligers op hulptaken, trainers, coaches, meerdere commissies en het bestuur. Om alle sportieve en gezelligheidsactiviteiten van de Flames te kunnen organiseren, hebben we hulp van alle leden en ouders/verzorgers nodig. We gaan er vanuit dat elk lid en elke ouder zijn/haar bijdrage levert aan de vereniging. Voor vragen en informatie kun je mailen naar: info@floorballflames.nl Of stuur een bericht via het contactformulier