Lidmaatschap

Kom gerust eerst een paar keer gratis meetrainen om floorball en de Floorball Flames te leren kennen!

Mocht je daarna enthousiast geworden zijn, dan kun je hier het lidmaatschapsformulier invullen.

Jeugd >
Volwassenen >
Ouders van jeugdleden >
Hot Shots leden (studenten) >
Vrijwilligersinspanning >

Jeugd

Jeugdleden kunnen iedere dinsdagavond trainen en deelnemen aan wedstrijden in de jeugdcompetitie (tien zondagen per seizoen).

Kom gerust eerst een paar keer gratis meetrainen om floorball en de Floorball Flames te leren kennen! Hopelijk ben je daarna enthousiast geworden; klik op onderstaande knop om het aanmeldingsformulier in te vullen.

De kosten voor een Flames-lidmaatschap zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap en zijn te vinden op het aanmeldingsformulier. De contributie wordt per seizoen in twee termijnen betaald via een automatische incasso. In overleg is het ook mogelijk om het lidmaatschap maandelijks te betalen of om gebruik te maken van de middelen van Stichting Leergeld. Neem hiervoor contact op via penningmeester@floorballflames.nl.

Volwassenen

Voor volwassenen biedt de Floorball Flames recreatieve en competitie lidmaatschappen:

Recreatieve trainingsleden kunnen bij de Flames terecht op dinsdag of donderdag. Wil je vaker dan één keer per week trainen dan betaal je een additionele bijdrage afhankelijk van het moment van inschrijven (voor een heel seizoen is dit € 55,- ).

Competitiespelen is bij de Flames prestatiegericht en gaat samen met twee keer trainen per week. Grootveld-leden trainen op dinsdag en donderdag. Kleinveld (mixed)-leden trainen op donderdag.

Je kunt een paar keer gratis meetrainen om floorball en de Floorball Flames te leren kennen! Mocht je daarna enthousiast geworden zijn, klik dan hieronder om het aanmeldingsformulier in te vullen.

Ouders van jeugdleden

Doet jouw kind mee met de donderdagtraining? Ouders van Flames-jeugdleden kunnen op donderdag voor slechts €97,50 per jaar meetrainen. Uiteraard geldt ook hiervoor de “twee keer gratis meetrainen”-regeling; we hebben een leenstick voor je klaar liggen!

Hot Shots-leden

Naast het reguliere Flames-lidmaatschap, biedt de Floorball Flames een speciaal lidmaatschap aan voor Hot Shots-studentleden. Je kunt het Hot Shots-lidmaatschapsformulier hier downloaden. Voor meer info kun je mailen naar hotshotsnijmegen@hotmail.com of ga naar de facebookpagina.

Vrijwilligersinspanning

De Floorball Flames hanteert een actief leden- en vrijwilligersbeleid. De vereniging wordt draaiende gehouden door vrijwilligers op hulptaken, trainers, coaches, meerdere commissies en het bestuur. Om alle sportieve en gezelligheidsactiviteiten van de Flames te kunnen organiseren, hebben we hulp van alle leden en ouders/verzorgers nodig. We gaan er vanuit dat elk lid en elke ouder zijn/haar bijdrage levert aan de vereniging.

Voor vragen en informatie kun je mailen naar: info@floorballflames.nl
Of stuur een bericht via het contactformulier.